Pinterest Audit Checklist

Gratis Pinterest Checklist

Is jouw Pinterest account gereed voor Pinterest succes?

Pinterest is echt een platform waarvoor je een solide strategie nodig hebt om er te kunnen slagen. Zeker nu het er steeds drukker wordt en meer bloggers en ondernemers hun weg weten te vinden naar dit mooie platform, wordt het niet makkelijker om er nog uit te springen met jouw content.

Daarnaast is het erg belangrijk om jouw Pinterest-account goed af te stemmen op Pinterest SEO. Zo leer je Pinterest begrijpen wat er op jouw account te vinden is en aan welke gebruikers jouw pins het beste getoond kunnen worden.

Om het je wat makkelijker te maken heb ik speciaal voor jou een gratis checklist gemaakt waarmee je snel kunt checken of jouw account op alle punten aan de Pinterest SEO check voldoet!

Download mijn gratis Pinterest Checklist direct om te kijken waar je profiel nog verbeterd kan worden voor een snellere groei en meer webverkeer! 

Download jouw kopie hier!

Happy Pinning

X Angie

Author

  • Angie

    Angie is a blogger and creative entrepreneur from the Netherlands who is currently residing as a digital nomad in Serbia together with her husband and 2-year old daughter Ana Milena. She is the creator of She Can Blog and works as a Pinterest manager for several Dutch companies.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top