Gratis Cursus Pinterest

Wil jij aan de slag met Pinterest, maar ben je nog niet overtuigd of dit het juiste platform is om je blog/bedrijf te promoten?

Dan is deze gratis Pinterest cursus voor jou!

In deze gratis cursus Pinterest:

  • Krijg jij toegang tot de 1e 2 modules van mijn online Pinterest marketing cursus ‘She Can Pin‘, zodat je eerst kunt uitzoeken of Pinterest en mijn werkwijze een match zijn met jou en je blog/bedrijf.
  • Leer je de basisbeginselen van Pinterest; hoe het platform in elkaar steekt, hoe het werkt, de geschiedenis van Pinterest en een aantal interessante Pinterest-statistieken.
  • Wat de voordelen kunnen zijn van Pinterest voor jouw blog/bedrijf.
  • Kom je erachter of Pinterest geschikt is voor jouw vakgebied. 
  • Hoe je op de juiste manier een zakelijk Pinterest account opzet toegespitst op Pinterest SEO. 
pexels-olya-kobruseva-7818234-1-1

Na de gratis cursus Pinterest

  • Weet jij of Pinterest het platform is voor jou;
  • Weet je wat je kunt verwachten van de volledige cursus Pinterest ‘She Can Pin‘;
  • Weet jij wat Pinterest SEO inhoudt en hoe je dit toe kunt passen;
  • Heb jij een zakelijk account opgezet dat is afgestemd op Pinterest SEO, waardoor jij goed vindbaar bent. 

Waarom ik jou kan helpen?

Ik ben Angie en na jarenlang op kantoor te hebben gewerkt voelde ik een enorme behoefte om te kunnen werken op dagen en tijden dat ik wilde. Ik ben me gaan verdiepen in SEO (zoekmachine-marketing) met de intentie om bedrijven hierbij te gaan helpen, maar dit is uiteindelijk uitgelopen op een blog over bloggen, SEO, Pinterest, social media marketing en ondernemen, waarmee ik vrouwelijke ondernemers help om van hun blog en business ook een succes te maken en hun dromen te verwezenlijken. Volg me op Instagram via shecanblog.

Scroll naar top